среда, 26 сентября 2012 г.

магістри


Магістр - це третій освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти. Програма підготовки магістра передбачає початкову науково-дослідну і (або) науково-педагогічну діяльність випускника. Загальний нормативний термін навчання повинен складати не менше шести років. Освоєння програми завершується підсумковою атестацією, включаючи випускну роботу (проект), з присвоєнням випускникові кваліфікації «магістр».
Магістерська робота
 

АМР – атестаційна магістерська робота
          Виконання магістерської дипломної роботи  (АМР – атестаційна магістерська робота) - один з основних етапів підготовки висококваліфікованого архітектора, ефективна форма перевірки знань студента, його творчої і практичної підготовленості до аналітичної роботи, наукових досліджень, важлива форма розвитку творчого мислення і розширення знань майбутніх фахівців.
         Захист магістерської роботи на засіданні Державної екзаменаційної комісії (ДЕК) – офіційна форма перевірки якості підготовки випускників до роботи в проектних установах.
         Мета магістерської дипломної роботи  -  провести наукове дослідження об'єкта архітектури, розширення соціально-економічного кругозору студентів; придбання ними знань і навичок науково-дослідної і практичної роботи зі спеціальності.  

  При написанні магістерської  роботи доцільно вирішити наступні задачі:
1.     Визначити, вибрати тему дослідження  й  обґрунтувати  її актуальність.
2.     Вивчити наукову літературу по обраній темі.
3.     Провести аналіз зібраних даних.
4.     Розробити рекомендації і висновки на основі проведеного аналізу.
5.     Оформити магістерську роботу відповідно до вимог.
6.     Підготуватися до захисту й успішно захистити магістерську роботу.
     Тему магістерської роботи треба вибрати до розподілу на магістерську практику, тому що при цьому розподілі, поряд з іншими факторами, враховується і тема магістерської роботи.
     Після вибору теми її точна назва затверджується наказом ректора.
Науковий керівник від кафедри і консультант затверджуються наказом ректора університету.












Комментариев нет:

Отправить комментарий